PERSONVERN

PERSONVERN

Beiersdorf AG («Beiersdorf») er klar over at beskyttelse av personlige data og konfidensiell håndtering er viktig for våre brukere. Vi ønsker derfor å illustrere hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den.

Innsamling og bruk av personopplysninger

Personopplysninger er informasjon som identifiserer deg, for eksempel navn, e-post og postadresse. Beiersdorf samler ikke inn dine personopplysninger foruten når du spesifikt oppgir slike opplysninger (feks om du abonnerer på et nyhetsbrev, deltar i en undersøkelse, konkurranse eller et lotteri, bestiller vareprøver eller brosjyrer, eller ber om informasjon) og gir samtykke til bruken.

Vi lagrer, bruker og overfører dine personopplysninger kun i henhold til ditt samtykke, og i den grad – med hensyn til innhold og tid – det er nødvendig i hvert enkelt tilfelle, feks for å svare på dine spørsmål eller kommentarer, for å oppfylle dine forespørsler eller informere deg om resultatet av en konkurranse eller en trekning.

For å kunne gjøre dette, kan det være nødvendig for Beiersdorf å overføre personopplysningene til andre selskap innenfor den verdensomspennende Beiersdorf-gruppen eller til eksterne tjenesteleverandører for videre databehandling. Tjenesteleverandørene kan feks tas i bruk i forbindelse med frakt av varer, distribusjon av reklamemateriell, eller i omfanget av konkurranser. Beiersdorf krever at disse partene samtykker i å behandle personopplysningene basert på våre instruksjoner og i samsvar med dette notatet.

Enhver annen overføring av dine personopplysninger, for eksempel overføring av påloggingsdata fra nettsidene våre til en tredjepart sosiale felleskaps nettsted eller webtjenester som Facebook og Twitter, krever ditt uttrykkelige samtykke. Beiersdorf garanterer å ikke selge eller leie ut dine personopplysninger til en tredjepart. Vi kan imidlertid bli nødt til å utlevere informasjon om deg dersom vi blir pålagt av gjøre det på grunn av lov eller som svar på krav/forespørsel fra offentlige myndigheter.

Google Analytics

Denne nettsiden bruker Google Analytics, et analyseverktøy for netttjenester som er skapt av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruker “informasjonskapsler” (også kjent som “cookies”), som er tekstfiler som blir plassert i maskinen din for å hjelpe nettsiden å analysere hvordan brukerne bruker siden. Informasjonen om din bruk av nettsiden (inkludert din anonymiserte IP-adresse), som skapes av informasjonskapselen, vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettsiden, samle rapporter om aktiviteter på nettsiden for nettsidens operatører ,og til å tilby andre tjenester som har med aktiviteter på nettsiden og bruk av Internett å gjøre. Google kommer ikke til å koble sammen IP-adressen din med noen andre data Google har. Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge rett instillinger i nettleseren din, men vær oppmerksom på at ved å gjøre det, kan du påvirke og redusere funksjonaliteten till denne nettsiden. Ved å bruke denne nettsiden, tillater du at Google kan behandle data om deg på de måter og med de avsikter som er beskrevet over. 

Du kan orhindre at Google oppdager og behandle data fra en informasjonskapsel som har blitt skapt på grunn av og relatert til din bruk av denne nettsiden (inkludert IP-adressen din) ved å laste ned og installere dette programtillegget for nettlesere:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Bruk av personopplysninger for reklame- eller markedsføringsformål

Om du uttrykkelig samtykker til bruk av dine personopplysninger reklame- eller markedsføringsformål, vil dine personopplysninger også lagres og kontinuerlig brukes til slike formål, for eksempel for å sende deg nyhetsbrev, produktprøver, spørre om du vil delta i konkurranser og lotteri, alt via e-post eller post eller annen kommunikasjonskanal du har samtykket til. Vi kan også bruke dine opplysninger for å analysere og forbedre effektiviten av våre nettsidetjenester, reklame, markedsføring, markedsundersøkelser og salgsinnsats.

Tilbakekalling av samtykke

Du kan tilbakekalle ditt samtykke til å bruke dine personopplysninger fullstendig eller delvis når som helst med fremtidig virkning. Vi vil slette dine opplysninger ved mottak av tilbakekallelsen.

Rett til informasjon

På forespørsel vil vi straks informere deg om hvilke av dine personopplysninger, om noen, som ble samlet inn under dine besøk på vår nettsider. Vennligst send alle spørsmål til en av adressene som er oppgitt ovenfor.

Automatisk registrert informasjon (ikke-personlige opplysninger)

Når du går inn på våre nettsider, samler vi automatisk inn generell informasjon som ikke er knyttet til din person, feks navnet på din internettleverandør (eller med bedriftsnettverk, navnet på din bedrift), nettsiden du besøkte før vår, informasjon du lette opp på våre nettsider, dato og klokkeslett for , samt hvilket operativsystem og hvilken nettleser som ble brukt. Denne informasjonen samles inn og analyseres anonymisert. Den brukes utelukkende i den hensikt å forbedre attraktiviteten, innholdet og funksjonaliteten av våre nettsider. Den videresbehandles ikke og overføres heller ikke til noen tredjepart.

Informasjonskapsler

For å forenkle bruken av våre nettsider, bruker vi såkalte informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små enheter av data lagret på din datamaskins harddisk av nettleseren du bruker, som er nødvendige for å kunne bruke våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler for å bedre forstå hvordan nettsidene brukes og tillate forbedret navigasjon. Informasjonskapsler hjelper oss feks å avgjøre om en side på nettsidene allerede har blitt vist. Informasjonskapsler kan også fortelle oss om du har besøkt nettsidene våre før eller om du er der for første gang. Informasjonskapslene vi bruker lagrer ikke personlige opplysninger eller på annen måte identifiserbar informasjon. Om du ikke vil motta informasjonskapsler, kan du konfigurere nettleseren din til å slette alle informasjonskapsler fra harddisken, blokkere alle informasjonskapsler eller motta advarsel før en informasjonskapsel lagres.

Barn

Vi samler ikke inn personopplysninger om barn. Om vi blir klar over at slike opplysninger har blitt kommunisert til oss uten barnets foreldres eller andres foresattes samtykke, vil vi slette opplysningen med raskest mulig. Ved å gjøre det vil vi også være bundet av tilsvarende instruksjoner fra deg i kapasitet som forelder eller foresatt.

Datasikkerhet

Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine opplysninger fra tap, endringer, tyveri, eller tilgang fra uautoriserte tredjeparter.

Oppdateringer og endringer

Vi kan endre eller oppdatere deler av denne databeskyttelseskunngjøringen når som helst og uten forvarsel. Vennligst kontroller den fra tid til tid slik at du er klar over eventuelle endringer eller oppdateringer. Vi vil angi den effektive datoen for